Konferencia felhívás

FELHÍVÁS RÉSZVÉTELRE

A Magyar Operációkutatási Társaság (MOT) a Bolyai János Matematikai Társulattal (BJMT) és a Gazdaságmodellezési Társasággal (GMT), mint társszervezőkkel együttműködve 2019. május 20-22-én rendezi meg Szegeden a XXXIII. Magyar Operációkutatási Konferenciát.  A konferencia vacsorán kerül átadásra az 2019-es Egerváry Jenő- és Krekó Béla díj.

FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA

A konferencia programbizottsága várja mindazok jelentkezését, akik az operációkutatás elméleti, módszertani vagy bármilyen alkalmazási területével foglalkoznak, és azokról előadás tartására vállalkoznak. Az előadás szólhat az új kutatási eredményekről, további kutatási tervekről és kevéssé ismert, de alkalmazásra javasolt módszerek ismertetéséről.

A legjobb előadások megjelentetésére - a szokásos lektorálási eljárás mellett - AZ ALKALMAZOTT MATEMATIKAI LAPOK, A SZIGMA ÉS A CENTRAL EUROPEAN JOURNAL OF OPERATIONS RESEARCH folyóiratnak e konferenciára tervezett különszáma kínál lehetőséget.

Előadás tartására jelentkezni a Jelentkezési lap és az előadás maximum 1 oldal terjedelmű kivonatának elküldésével lehet legkésőbb március 14-ig március 22-ig.
A kivonat elkészítésére vonatkozó információk és sablon megtalálható a konferencia weblapján az "Absztrakt benyújtása" menüpontnál.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Magyar Operációkutatási Társaság Elnöksége                                A MOK Intéző Bizottsága